Om oss / Kontakt

Jabfilm

Er produksjonsselskapet som står bak det samlende prosjektet «Da byen ble stille» filmen og dette nettstedet. Mens Boka er utgitt på eget forlag Marg media AS. Jabfilm er basert i Tromsø og produserer vanligvis dokumentarfilmer for TV og kino, nasjonalt og internasjonalt, mer på www.jabfilm.no og det nye selskapet www.polarfox.no Produsent John Arvid berger ar ansvarlig produsent

Henrik Broberg (Writer of the book and researcher)

Henrik Broberg er født i Danmark i 1956, men har siden 1988 bodd i Tromsø sammen med arkitekt Hanne Skeltved. Til daglig har han både en jobb på UNN og har en stor interesse for blant annet flerkultur og humanisme.

Henrik er researcher og som sådan medinitiativtaker til filmprosjektet og det digitale arkivet “Da byen ble Stille” og sist, men ikke minst, forfatter til boken av same navn.

Erik Smith-Meyer (Director)

Erik Smith-Meyer (Director) was educated as an actor back in 1988. Smith-Meyer is a multi talented professional with several films as director, including: “Western” (Documentary for NRK, 1996) “Svidd neger” (fiction, 1998), “Ice Cold” (40 min. fiction, 2008), “Leaving the lighthouse” (short fiction, prize for best North Norwegian 2006) and in 2010 editor for documantary TV series “sjøsprøyt” (NRK) and “Stempelridderen” (NRK).

Gil Orr Urtreger (Website and archive project manager)

Gil jobbet med dette nettstedet og det digitale arkivet i siste faser, hun er også regissør og redigerer for web TV serien i 9 episoder. Gil er opprinnelig fra Tel Aviv men bor nå i Norge og er utdannet som antropolog ved visuelle kulturstudier ved UIT.

Noen av de andre som har jobbet med prosjektet I tidligere faser vil vi også takke og nevne;

Jegor Soushko: Web programmering

Henning Leible: Prosjektleder og kreativ

Nanna Elisabeth Berntsen: Prosjektmedarbeider

Kontakt

john@jabfilm.no

henrikx@online.no

dabyenblestille@gmail.com

Facebook

Da Byen Ble Stille